Alies

In 2015 studeerde ik trots af als vroedvrouw. Na mijn studies vroedkunde was het moeilijk om als vroedvrouw werk te vinden. Hierdoor heb ik even op een geriatrische dienst in het HHZ Lier gewerkt, waarbij ik in avondschool een bachelor verpleegkunde haalde. Ik heb dit werk met hart en ziel gedaan, maar ik miste enorm het begeleiden en ondersteunen van ouders in hun prille ouderschap. Vanaf 2016 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij kind en gezin.
 
Vanaf februari 2024 ben ik in het vroedvrouwenteam te vinden, hier vorm ik samen met Liesje een tandem in de opvolging. Ik ben enorm dankbaar dat ik van jonge ouders het vertrouwen krijg om in hun gezin binnen te slapen en mijn job uit te oefenen waar ik mijn hart in verloren ben. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten

In 2015 studeerde ik trots af als vroedvrouw. Na mijn studies vroedkunde was het moeilijk om als vroedvrouw werk te vinden. Hierdoor heb ik even op een geriatrische dienst in het HHZ Lier gewerkt, waarbij ik in avondschool een bachelor verpleegkunde haalde. Ik heb dit werk met hart en ziel gedaan, maar ik miste enorm het begeleiden en ondersteunen van ouders in hun prille ouderschap. Vanaf 2016 ben ik werkzaam als verpleegkundige bij Kind & Gezin waar ik ook het aanpakken van slaapproblemen bij baby's heb uitgebouwd.

Vanaf februari 2024 kan je mij in deze vroedvrouwpraktijk vinden. Hier vorm ik samen met Liesje een tandem in de opvolging van gezinnen. 

Ik ben enorm dankbaar dat ik van jonge ouders het vertrouwen krijg om in hun gezin binnen te stappen en mijn job uit te oefenen waar ik mijn hart in verloren ben. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!