Afspraak maken

            Let op! Vanaf 1 augustus gaan de raadplegingen op vrijdagvoormiddag in Mechelen door.
 
                                                    

1. Kennismakingsgesprek en opmaken dossier: Voor elke nieuwe zwangerschap neem ik de tijd om elkaar te leren kennen of de vorige zwangerschap en bevalling door te praten.

2. Bevallingspraatje rond 35 weken: Voor de bevalling zie ik graag iedereen nog eens terug. Sommigen zag ik heel frequent tijdens de zwangerschap en andere wat minder. Naast de workshops die je voorheen volgde hebben we het toch nog eens over de bevalling, alarmsignalen en de laatste afspraken naar de huisbezoeken toe.

3. Online afspraak: Heel uitzonderlijk kan er een online afspraak gemaakt worden. Vaak wordt dit eerst met de vroedvrouw besproken.

4. Een prenatale raadpleging (in de zwangerschap): Wanneer je afwisselend controles hebt bij de gynaecoloog en de vroedvrouw.

5. Suikertest: Tussen 24-26 weken ben je welkom voor en suikertest. Voordien heeft de vroedvrouw dit onderzoek besproken en heb je reeds suiker meegekregen naar huis. 45 minuten voor onze afspraak neem je de suiker in. Vanaf dan mag je niet meer eten, drinken of sporten.

6. Postnatale afspraak (na de bevalling): Wanneer je in staat bent om met je baby verplaatsingen te maken ben je weer welkom op de praktijk. Tot de leeftijd van 1 jaar kan je immers beroep doen om mij. Hier horen ook alle borstvoedingsconsultaties bij (starten met kolven, werken en borstvoeding, afbouwen van de borstvoeding, andere borstvoedingsproblemen, ...)